Konec světa

Konec světa

Anotace: ........

Všechno hoří, nic není jak bylo.
Oheň všechno pohltil a spálil.
Shořelo i to co předtím hnilo.
Ztrouchnivělé dřevo i mrtvol plno.

Kyslík není nikde,
dřív ho bylo plné nebe.
Teď už ne, nic se světu nevede.
To co žilo je dnes mrtvé,
zničené a spálené.

Žádný člověk už nežije,
můžeme si za to sami,
všechno jsme tu zničili.
Lesy nejsou, shořeli ohněm,
který má rudou barvu,
ohněm který spaluje,
ničí a zabíjí.

To na co teď narážím,
je konec světa.
Naše Země už je mrtvá planeta,
určená k zařazení
do tabulky:,,Zničení“………….
Autor Endosh, 21.09.2008
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Martyn, Kristine Clary-Aldringen, Thesssinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborná, připomíná mi moji Zítra naposled (s dobrým koncem).:-)
jinak pěkně se čte.

21.09.2008 13:33:00 | Martyn

doufejme jen, že to tak opravdu neskončí...

21.09.2008 12:11:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí