Nejkrásnějším

Nejkrásnějším

Anotace: Tedy tehdy Vendetce a El...

Zlatá srst a černá hříva,
ladně běhá,
v očích něha,
když do dáli se dívá...

Nevýrazný vzhled a vlásky,
krásný oči,
vše s ní se točí,
a potřeba lásky...

Neuvěří lidem snadno,
kopne, ožene se,
i při její kráse,
k ní chodit není radno...

Plachá se bojí lidí,
trápí ji to,
je jí to líto,
když promluvit se stydí...

Úžasná je na trati,
ve skokové soutěži,
elegantně poběží,
když skáče, jsi jak v závrati... 

Ví víc, než se může zdát,
chytrá je, to ví,
jen to sebevědomí,
myšlenka, že nemáš ji rád...

Vendeta...
Obdivovaná mnou tajně,
znám o ní málo vět,
spolu nezkoumaly jsme svět,
hlavou pohodí nepoddajně... 

Elina...
Moje kamarádka milá,
ráda moc mám ji,
a ona to ví,
ta má éterická víla...


Autor genca, 21.09.2008
Přečteno 506x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí