Malé radosti

Malé radosti

Anotace: radovat se z každé blbůstky

Mraky rozstříhané letadly na proužky
stoupají na dno stratosféry
myšlenky naředěné burčákem
šumí na všechny směry

Jsou to jen kousky radostí
střípky zrcadel s obrazy hrdinů z mladých let
sny, které se nestaly
a měli mi je závidět

Drobné záděry na srdci
co mohou nečekaně prasknout
se léčí tichým pohledem
polibkem, který pomáhá zhasnout

Zhasnout bolavé touhy
co už nestihneme
zbohatnout vzpomínkami
vínem, večerem, kůrou, kterou oderveme

Serveme, sloupneme ze svých těl
okoralých stoletou nudou
usnout a nechat si zdát
že po nás aspoň střepy zbudou
Autor zef, 27.08.2005
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Po tobě zbude určitě víc, než jen střepy!

28.08.2005 16:03:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí