Modré oči slečny...

Modré oči slečny...

Anotace: Co dodat? Ona má ty nejkrásnější modré oči.

Má oči modré jako moře.
Mně přepadá veliké hoře.
Oči modré jako pomněnky
stejně tajné jako mé domněnky.
Oči modré jako samo nebe
jsou okny do její duše.
Kudy cesta k nim jen vede?
Ptám sám sebe se hluše.
Oči modré, promluvte,
mou troufalost omluvte.
Chci vás vidět, poměřit.
můžete mi nevěřit.
Nechám se vámi uhranout,
vaším kouzlem zahrnout.
Jste jako dva strážný majáky,
co vysílají signál do dálky:
"Dej pozor, milý mladíku,
ať nepřekročíš hranic.
My chráníme tu jednu dívku."
A já nezmůžu nic.
Autor Pytrýsek, 22.09.2008
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí