Zpověď chlapa

Zpověď chlapa

Anotace: Kdysi jsem si vyslechla své.....Jak asi vypadá vnitřní monolog chlapa...?

Z pod tónu
Doznívá
Naposled hlas
Hlas Tvůj
Že máme dnes
Poslední sraz
Poslední schůzku
Pořád mi nedochází
Že v našem vztahu
To důležitý dávno schází

Píšeš mi zprávu
Že naposled mě vidět chceš
Sprintuji k tobě
Jednu za druhou sypu lež
Když přijdeš mi klidná jak ledový oceán
Když mi šanci dáváš
Abych byl s tebou a nebyl sám…

Ne, já vím, to nedokážu,
Na Tebe se neuvážu,
Zítra budu stejný jak dřív,
Víš, mé city, lásko, nezměníš

Ty jsi fakt moc milá holka,
Miluješ mě, dávno vím,
Ale mé chování k Tobě,
Pusinko, to nezměníš.

Slibuju Ti, budu hodný,
Slibuju,
Vždyť už mě znáš,
Já vím, lásko moje drahá,
Ty víš,
Vždyť mě nejlíp znáš…

Dám Ti pusu na čelíčko,
Jednou za čas postýlka,
A mám jistotu,
Že nečeká mě
Po hospodě přistýlka.

Jsi moje malá buclatá dáma,
Nemůžu za to, že cítíš se sama…
Zas Ti, kotě, roste knír,
Nechytilas nějaký vir?
Umyj si ruce před večeří
A ukliď kolem ptáka peří
A můžeš umýt nádobí,
Miláčku můj medový?

Říkám Ti a pocit mám, že všechno je v pořádku,
Nepotřebuju nic lajnovat,
Nic vpisovat do řádků.
Vždyť víš, že tě miluju,
Kočičko moje drahá,
Doufám jen, že nebude
Marná moje snaha
Abys mě žít nechala
Abych ti nadávat mohl
Abych směl Tě ignorovat
A chovat se jako póvl
Myslím, že mám jistotu
Vždyť zase se mnou zůstáváš
A já jsem strašně šťastný
Stejně jak vždy mi nadáváš…

Já vím, že ty mi neutečeš
Kam bys asi šla
Jsi v mém bytě
Milá malá
A nejsi až tak zlá
Až budu chtít
Tak půjdeš
A já si budu sám
Zatím smíš mi nájem platit –
Vždyť jsem rád, že tě mám!

Tak proč měl bych se měnit?
Mám co chci, je mi fajn…
Že postoj bych měl změnit?
Vždyť tohle je ráj!
A máj
Nastává
Když se pozdě vracíš
Když po nákupech bloumáš,
Pozdě se vracíš…

Miluju tě,
Plácnu zas,
A vím, že zítra bude sraz…
Ale dát ti pohlazení,
Kytičku a políbení?
Nikdy a to se nezmění…
Ovládat tě není umění….
A ty to víš,
Vždyť dál tu jsi
A se mnou spíš….
A že se se mnou nudíš, zlatá?
Najdi si jiného kata!
My chlapi jsme už takoví,
Jak srdce mé ti napoví…

A já vím, že mě neopustíš,
Když já nebudu chtít…
Ale já o jiné mohu
V klidu, bez bázně snít….
Autor Ammazonic, 24.09.2008
Přečteno 305x
Tipy 15
Poslední tipující: Pišák, fuu, Hannazka, BoOBee, blue, Myrja, WhiteSkull, Bíša, enigman, Triffid Kolbe, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé... :o) i zábavné!

25.09.2008 14:27:00 | Hannazka

krásně seřazené
smekám nad tím provedením!

jinak, při rozchodu bych dal takovému člověku asi pár facek ...na rozloučenou

ale vím že to není lehký, život je boj
a lidi jsou zlý

drž se!

25.09.2008 03:38:00 | blue

mno, docela síla ...

24.09.2008 19:15:00 | Myrja

v něčem si dovolím nesouhlasit...ikdyž vím,že to je asi tak všechno,co proti tomu mohu udělat...

24.09.2008 10:39:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí