Jsi zlato =)

Jsi zlato =)

Anotace: Nelituj toho co se stalo,ale toho co se nestalo a stát se mělo...

Jsi můj kamarád do deště..
Jsi můj kamarád nadevše..
Jsi kamarád,co rozesmát mě umí..
Jsi kamarád,co smutek tlumí...
Jsi moje velký zlatíčko,
jen mám v tobě zmatek maličko.
Není to sranda,zkus vážně mě brát
a nepokoušej se teď prosím smát...
Chci říct,že jsi pro mě víc než si myslíš,
.........,že Tě mám ráda víc než ty cítíš..
.........,že chtěla jsem Tě hrozně moc..
.........,a že jsem na Tebe myslela noc co noc..
Byla jsem ticho,měla jsem strach,
z toho,že z našeho přátelství stal by se prach..
Mám Tě vždy a navždy moooc rááda...
Autor Weerunka, 24.09.2008
Přečteno 611x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Mispul
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí