MŮJ PRVNÍ POHŘEB

MŮJ PRVNÍ POHŘEB

Anotace: ne, není to o hrobaři :)

tak jste přišli sem
na můj první pohřeb
přeju všechno dobrý všem
ať se každej má jen dobře

život není dlouhá štace
vím to, teď jsem za koncem
dojít někdy dá dost práce
proto všechno dobrý všem

podtrhnul jsem součet
někdo sčítal moje dny
k rakvi přišly skučet
tyhle ženský dojemný

nechci slyšet posmrkávat
v pluralitě pláče
jedinýho chlapa ani ženu
to snad ne

smrká frká potahuje
do pláče si skáče
já chci slyšet smích, no inu
je to nesnadné

tak jste přišli sem
na můj první pohřeb
přeju všechno dobrý všem
ať se každej má jen dobře

dejte raděj rovnou stranou
bokem ten váš splín
k čemupak mi bude
co já vím
v singuláru hlín
Autor journeyman, 24.09.2008
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zhudebnit!
:-)

28.09.2008 17:41:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí