Štěstí

Štěstí

Anotace: Štěstí ... nehmatatelné a přitom ho potřebuješ na každém kroku.

Štěstí chodí
a odchází.
Za nos vodí
a neštěstí přivádí.

Vůně peněz, lásky, života ...
zase pěkně rychle vyprchá.

Peníze dojdou,
láska zhyne
a života se mrtvý nedožije.

Budoucnost viděti nejde,
tak co na tom štěstí sejde?
Každý lásku nenalezne
a falešné přátelství hned zhebne.

Proto jednu, dám ti radu,
za neštěstím nehledej hned zradu.

Radši spadni a vstaň zas,
ať po zádech tě nehoní mráz.
Autor BoOBee, 25.09.2008
Přečteno 468x
Tipy 2
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Fog
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Piš dál, budeš se jen a jen zlepšovat, tedy doufám.
Azazen

25.09.2008 16:24:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí