Nadraží

Nadraží

Anotace: Jak chutná loučení..

Nádraží,to slovo pln dojetí,
ve stopě stesk.
Polibek,loučení,poslední objetí,
hvězda,kříž,blesk.

Proč stále uhýbat naději,
a skrývat pláč.
Pocení v ledové závěji,
procitá hráč.

Do ticha troubení šelesti,
kanónu ráž.
Světlo zář posteli pelesti
je svědek náš.

Pod sluncem nádraží v zákrytu,
předstírá smích.
Stopy slz odsoudil k zániku
běloučký sníh.

Do větru pískotu ve snění,
netaje blues.
Soucitem muziku nezmění
i Velký vůz.

Po noci den noci ukrátí
pistole ráž.
Jste svědky topoly u trati,
na smutek náš.

Zbývá už pár chvilek v náručí
a srdce půl.
Sto procent palčivost zaručí
do rány sůl.

Neplakej,neboj se nepláči,
to v nebi hřmí.
V bojišti dávno nik neválčí,
jen zvěřina kví.

V míru sil násilí nezkrácí
na zbraní ráž.
Nádraží vzpomínku neztrácí,
je svědek náš.
Autor Zdenek, 26.09.2008
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta má prostor a krásně zurčí.
Možná sloku, dvě míń, ale je hezká…

08.10.2008 18:52:00 | kouzelníček

ja to nevim jako, chces, aby ti rymy sedly, to je videt, mozna az moc, protoze jsem se v tom uplne ztracela...nejak sem to nepobirala...mas to zmatene,...

26.09.2008 10:24:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí