Diagnóza

Diagnóza

Anotace: Máte někdo lepšího doktora?

Bílé stěny v ještě bělejší ordinaci
Dobrý den, máte se?
Co vás trápí, co vám chybí, co vás bolí?

Trápí mě duše, bolí tělo, chybí řešení.
Přišla jsem si pro recept na život.
Napište mi prosím jeden!

Svlékněte rozpaky, otevřete srdce, nejdřív si vás poslechnu
Setři, odeberte vzorek dosavadního života, uděláme si test
Máte studené ruce, promiňte, chtěl jsem říct srdce!
Tlak vysoký, nejspíš ze všech stran, oči zarudlé…

Občas cítím - srdce rychle bije,
Po ránu jakoby lehké arytmie
Studené je, přesto z čela stírám pot
Jedním dechem Ofélie...to be or not?

Hlava bolí? Těžký krok?
Může to být od páteře, potíže přetrvávající již rok?
Páteř není pokřivená, tak hlavu vzhůru
Netvařte se udiveně, svědomí vlečete sebou celou fůru
Je to zátěž milá paní… a co v noci, spíte dobře?

Davy lidí mne budí i uspávají, jeden odejde, druhý přichází
Zvířata, města a krajiny, čarují všichni i já to umím
S rozedněním jsem však pravidelně okradena.
Ne vždy to ale zamrzí.

Diagnóza není jednoznačná
Přesný recept, jaký lék?
V minulosti užila jste velkou dávku lhaní

Předepište prosím něco, co zabírá…

Snad lázně? 0čista duše
Škodlivých látek a jedů je potřeba se zbavit

Medicína na život je prozatím neznámá…
Autor Reason, 26.09.2008
Přečteno 205x
Tipy 5
Poslední tipující: Gamiani, Woski, denebrin, Zahir
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tahle báseň mi konvenuje, neb jsem již dlouho těžký hypochondr :D

26.09.2008 12:26:00 | Zahir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí