Zrovna teď.. IV

Zrovna teď.. IV

Anotace: ..

Zrovna teď, "příště" už není, musím pádit zpátky
couvat rychlejc, teď neb nikdy, na plný obrátky
kde nic není, není kam se vrátit doopravdy
zkus se strefit do "ničeho" - keep down your shout, rowdie

znaven pořád dokolečka, hledám kde si sednu
ani židle, ani postel, furt sedm dní v tejdnu
zoufalej bych třískal pěstmi do zdi, kdyby byla
last chance rescue for losers - se taky opozdila

upadnout do depek, splínů, tady není možné
padat není kam, aniž kdo na dně svíci rozžne
ještě všechno ztraceno být docela nemůže..
něco cítím, snad se vracím, vždyť tu voní růže!
Autor Petbab, 26.09.2008
Přečteno 197x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, spare, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Myrja, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá básenka, lehce asik zoufala, soudím dle těch pěstí ... na mne trochu smutná.

26.09.2008 23:19:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí