Šeptání...

Šeptání...

Anotace: O šeptání...

Budu ti šeptat,
až budeš spát
o příbězích,
které se nikdy nestaly
a o lidech,
které nikdo nepoznal.

O lásce a smutku,
zradě a přátelství,
o tom, co zažil
každý z nás.
To o čem sníme
i to, co nechceme
poznat.

O slzách,
co se kutálí
a smíchu,
co láme skály,
srdce.

Já budu šeptat,
tobě se to bude zdát,
uslyšíš,
ale nebudeš chápat,
nebudeš vědět,
proč ti to říkám.

Snad pochopíš
a pozdě ještě nebude,
snad i ty budeš jednou
příběhy šeptat.
Autor PrincessLilli, 26.09.2008
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: Modrý Adept, Bíša, Lilly Lightová, Agnees, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, jemné šeptání. Líbí se mi;)

25.01.2009 09:27:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí