Trhací kalendář

Trhací kalendář

Anotace: tu du du du dum

Odtéká , prosby ho nezastaví,
je to čas,
přidal nám vrásku, už zas,
lidi, koho to baví?

Jsi šťasten doma sám,
ty a trhací kalendář?
Ani já to štěstí nemám,
vídat tvou mramorovou tvář.

Neušetříš ani vteřinu,
včera jako dnes,
stejně kvůli tobě jednou zhynu,
jsi předvídatelný , to věz.

Co je na tom pravdy,
že co zpečetíš,
zůstane už navždy?
I mé srdce vyléčíš?
Autor Antracie, 27.09.2008
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí