Po pražcích

Po pražcích

Anotace: No command

Jedna rána, druhá rána,
nejsem ještě zcela zdráv,
dneska takhle časně z rána
zaútočil bolehlav.

Kdo by to řek, třetí ranou,
jen když je tu placení,
lidé poodsednou stranou,
prostě, přišlo zvracení!

Komu ještě nedocháží,
co se stane posléze,
to, co v žaludku teď schází,
eurocity odveze.
Autor Skrat, 29.08.2005
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(=

30.08.2005 13:18:00 | Ahimsa

Jooo,tak už to někdy bývá,haha.

29.08.2005 22:27:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí