Poletujíc

Poletujíc

Anotace: hou hou...jen tak:)

Poletující zrnko snů bloudilo tu,
na konci světu, nenašlo část,
kde slunce je jasnější,
kde má větší zář.

Poletující klasy snů bloudily tu,
ukrývaly se světu, nenašly část,
kde měsíc nesvítí,
kde vládne tma.

Poletující lány snové bloudily tu,
poskakujíce na hraně světu nenašly část,
kde lidé stojí o sny,
když jsme tak hloupí,
když jsme takoví osli.
Autor Jajas, 29.09.2008
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí