smiem povedat

smiem povedat

Anotace: ...kdybych smela...kdybys vedel...smat by se bylo jine...ale nevis...vsechno plyne..po mne prijdou jine..

Smiem ti povedať pár slov
ktoré ma rania
poblúznia
zbláznia
uvrhnú do vazenia duše
čo stále klúše
niekam
kam vstup nie je voľný...

Smiem ti povedať
že vrany nelietajú vysoko
(tak ako by sme chceli)
že len tvoj hlas rany zocelí
že len tvoje ruky smú byť moje
že len vánku zverím
ako ti verim
i keď si prestal dýchať vrelo
ako kedysi
keď sme si boli hocičím
len nie ľahkým perím...

Smiem ti povedať
že moja smrť
len tej tvojej
verí??
Autor adida, 29.09.2008
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: fialová, Chancer, Franti, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smím a můžu Tě vůbec dostatečně vynachválit? :-)

02.10.2008 15:15:00 | Chancer

smím ti povědět
že se mi to
moc a moc
líbí?

30.09.2008 19:51:00 | Franti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí