Nezhasínej

Nezhasínej

Anotace: po nějakém čase..

Nezhasínej

Tvé stopy na koberci. A loňskej sníh.
Obrysy cizích nocích, já jedna z nich.

Ve sprostým pokoji, nahá holka bez boje.
Beru co dává. Život i smrt, beru oboje.

Nezhasínej, ještě je tma.
Kdo ví co bude pod peřinou.
Nezhasínej, jenom my dva.
A čas, vteřina za vteřinou.

Zvláštní chuť schovaná v rukávu do příštích zim.
Stejný kafe a stejnej pocit nevědění co s tím.

A stejný ticho za dveřmi, stejný schody těžkej vzduch.
Rána jsou bezbřehý. Spojují neslušnej kruh.

Nezhasínej ještě je tma...
Autor Eliott Fargley, 30.09.2008
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: Jakule, 6thSun, Myrja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí