O slečně..

O slečně..

Anotace: Stručný popis osoby, která má svou duší, hlavou i tělem blízko k dokonalosti..

Jsi v temné noci krásný sen.
Jsi sluncem prosvícený den.
Máš oči modré jako len
a nejkrásnější ze všech jmen.

Když se ráno probouzíš,
něžný polibek zasloužíš.
Když v poledne sedíš u oběda..
Nekoukat se.. To se nedá..
U večeře svíčky zapálím,
po tváři tě jemně pohladím.

Při pokládání tě do peřin,
na mou duši těžko věřím,
milá slečno Krejč(í)ová
před něžnostmi se uschová.
Hřeješ jako kamínka,
jak štěňata psí maminka.
Máš velikou a hodnou duši,
která opravdu jen tobě sluší.
Ze zlata nosíš srdíčko.
Nestyď se, moje holčičko.
K srdíčku klíček nosím já,
zdobí ho rytina stříbrná.
Ten klíček nosím pod svetrem,
ať nikdo mi jej nevezme.
Ty chodíváš za mnou, Petrem
a já věrný ti jsem bezmezně.
Autor Pytrýsek, 30.09.2008
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí