metro

metro

Anotace: ..nastoupíš,ale to krásné je ,že nevíš co tě potká..

Hladové chodby

a do útrob jejich,
spěchají krabičky,
jimž od kol srší
jiskřičky..

..snad naděje

kolikpak

smutku či lásky
denně převezou,
jen přelévají city
od stanice
ke stanici..

jeden z nich

nastoupí,
aby rozzářil
zase alespon jedny oči..

pomněnkové

nebo v barvě
kaštánků
a ikdyž bude muset
vystoupit
na příští stanici..

je nesmírně vděčen

za kratičký okamžik,
kdy směl
skrze Tvé oči
sledovat
tu škálu
mihotavých světel..

a tu jiskřičku
štěstí
v daný okamžik..

..ve Tvých očích...
Autor chalcedon, 30.09.2008
Přečteno 262x
Tipy 11
Poslední tipující: carodejka, Myrja, Holis, Tacca, jedam, Verena, adida, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pekna basenka.

17.10.2008 23:46:00 | carodejka

jiskřičky ve tmě stokrát prohrané....hezké dílko...

30.09.2008 22:21:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí