Moje narozeniny

Moje narozeniny

Anotace: Tak nejdřív to bylo divný, ale nakonec to dopadlo dobře:)

2. srpna 2008

Tenhle den
byl v mnohém jiný,
v něčem stejný
jako dny ostatní.

Včera jsem měl narozeniny,
Dnešek padl na oslavy,
Hodně jsem se na ni těšil,
ale stalo se tam to,
čemu bych nevěřil,

nebudu to rozebírat
a špínu ze sebe tím stírat,
Pro mě to byla pohoda,

Dělal jsem to,
co mi hlava vymyslela,
17 mám za sebou,
a po týdnu už chodím s Evou.

Snad nám to vydrží,
jinak natřu vrata fermeží,
opřu se o ně a přilepím se,
abych se už nikdy
nenakláněl k jiné dívce!!!???
Autor Endosh, 04.10.2008
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi ten závěr ;-)

04.10.2008 18:02:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí