Veškole v lavici

Veškole v lavici

Anotace: tohle měla bejt panková písen .nj denně v lihu ve škole

Ve škole v lavici
hovno mam v palici
flaška mi z ruky padá
já alkohol ráda.

Myslím že už nevím nic
ani o trochu víc
od vína až po vodku
v žákovský mam zas pětku.

Nikoho nějak nechápu
při hodině jen chrápu
když končí hodina
na sračky sem jediná.

Odpoledne bude líp
bude zima bude mráz
jenom tam kde pes zas chcíp
v lihu budu zas a zas.

Ráno zase znova
všechno stejný zdá se mi
flaška v tašce nová
jedinečná na zemi!!!
Autor NINA HAGEN, 05.10.2008
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jó škola...někdy si na podobný hodiny vzpomenu...

05.10.2008 00:58:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí