Vlak drásajících očí

Vlak drásajících očí

Anotace: Po delší době ...

Oči drásají bolest
na svět, jenž je v mžiku
s toho jeden realný a druhý spíci.

S názory
vypouklých důlku
se smíchy mihotají
sem a tam.

Při tom žilky
v perleťové bílé
hlásají na poplach
a s křikem rostoucí růže,
šlapou na pedal.

Víčka se opět zavírají...
Autor leafe, 06.10.2008
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Lady Carmila, Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné...
..líbí se mi ten obraz slovy namalovaný..

29.01.2009 18:04:00 | Lady Carmila

Má v sobě nesmírnou ... vesmírnou hloubku slov

25.12.2008 15:57:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí