klamaná nedela

klamaná nedela

Anotace: ...znáte to, lži a nejasnosti...

Klamal mi večer
keď sľúbil mi mesiac
usmiaty
a on sa mračil
sedel opitý
na susedovom strome
dívajúc sa nahnevane
do mojej postele
/ súdnosť pomeliem
Mlynčekom na mak/

Aj hviezdy sa skryli
Za čierne mraky
Odpochodovali
Ako vojaci
Do bitky-
-klamali-
Zatiahli za nitky
A zmizli v diali.
/ už ma neovalí
Ten sľub nekonečna/

Klamal mi večer
I jeho vôňa
Pižmové konvalinky
Otrávili moju chuť
A dotyk
Ako sto dýk
Vrazil mi do tela
( pre pocit zmierenia
Práve mi umiera
Klamaná nedeľa)

A ja?
Zviedla som Osud...
( lebo mi predstieral,
Že to, čo sme prežili
Bol len klam! )

Klamal mi....

/ a teraz mi klameš ty/
Autor adida, 07.10.2008
Přečteno 221x
Tipy 10
Poslední tipující: fialová, Iva Borecká, Franti, Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Klamání osudem? Na osud jsem věřil, pokud si dobře vzpomínám vždy a ačkoliv zklamání přišlo mnohokrát, nedával jsem to za vinu osudu..ale sobě. I když co se mělo stát, stalo se..jenže to bych pak mohl takhle omlouvat všechno..takže vlastně nic nevím :-D

Nedělní den mám rád, ale ne nedělní noc...

07.10.2008 20:01:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí