- - -

- - -

Anotace: - - -

jak vyjádřit slovy ten nejhlubší pocit
ani sama nevím, kam zařadit ho mám
je to snad bolest?
anebo je to radost..
nebo něco mezi tím
a může být člověk šťastný a smutný
v jedné chvíli?
zrovna teď
ten pocit se ve mně ukládá
stále hloub a hloub
zanáší celé mé tělo
občas mu dám možnost
by mě opustil. ale zůstává
těžko se ho zbavit a je nezajímá
ptát se proč není na místě
chuchvalce krve valí se ze mě,
slzy tečou po tvářích
pochopit nelze
ale ten pocit není štěstí..
Autor frida, 07.10.2008
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí