jsi..

jsi..

Anotace: ve slabé chvilce, když přišla inspirace... psáno podle skutečnosti

Jsi moje štěstí,
co si ke mně našlo cestu.
Jsi můj anděl,
co nademnou drží svá ochranná křídla.
Jsi vzduch který dýchám
a který tak bezmezně potřebuji k životu.
Jsi sluncem mých dnů
a měsícem mých nocí.
Jsi mým životem,
co právě žiji.
Jsi mou nadějí,
ve kterou stále tak bezmezně věřím.
Jsi mou láskou,
kterou potřebuji k tomu abych žila.
Jsi zemí,po které chodím
a která mi dává jistotu pod nohami.
Jsi oblohou,
která pluje nademnou.
Jsi světlem,
které mi svítí na cestu a ukazuje kam jít.
Jsi vším co je kolem mne,
vším co potřebuji k tomu abych byla šťastná.
Jsi tím nejdůležitějším,
v mém životě.
Autor Terysekkk, 08.10.2008
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Sýkorka07, Radek.oslov.Šafárik, Gracia, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V žádnym případě nesouhlasim s tím co psala saddová... Nejde o to aby tak seděli přesně písmenka, nebo aby ti to vždycky perfektně vyšlo.. ale o to, co je v tý básni nepsaný, jak moc je to procítěný a jestli je dobrá... takže myslim že ta tvoje JE dobrá :)

05.05.2009 15:49:00 | Sýkorka07

Je to hezké, hezky napsané a procítěné... hlavně je to pravdivé, viď?

23.10.2008 21:20:00 | Gracia

nema cenu dal rozepisovat, to bych napsala to same jako k nasledujici basni..

08.10.2008 15:37:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí