Napravený zločinec

Napravený zločinec

Anotace: každý se může změnit, nikdy není pozdě...stačí jen chtít

když mi bylo 15 let tak chtěl jsem svět znát
a kvůli tomu musel mámě s tátou sbohem dát
já měl svůj sen a šel za ním pořád dál a dál
až se jednou stalo že už mě svět dobře znal
no a tak jsem teda začal jen loupit a krást
a stal se ze mne člověk co umí lidi mást

dál a dál šly roky a já chtěl mít pořád víc
až jednou přišel den od kterého nemám nic
já vracel jsem se domu zvyklý stéle lhát
nevěřil jsem tomu že se mi může něco stát
už jsem byl skoro za molem a blesky létaly
no byly všude kolem a doma mne výtaly

tak už se chystám sahnout na kliku u dveří
a v tom jeden z blesků do mého domu udeří
pak další hned vedle a to už jsem se bál
když jsem viděl díru tam co dřív dům stál
můj konec už se blíží já nemám času moc
mé hříchy mě teď tíži prosím Boha o pomoc

v tom náhle oheň zhasnul a to peklo skončilo
a já jsem jenom žasnul co že k tomu stačilo
tak mi Bože odpust to jak jsem do teď žil
prosím dej mi ještě šanci abych se napravil
tu šanci jsem dostal a moc za ní děkuji
a všechny ostatní před touhou varuji
Autor někdojiný, 08.10.2008
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, když nám bylo patnáct..

08.10.2008 15:42:00 | SZN

tohle je vic nez basen epika...

08.10.2008 15:34:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí