Bim bam.

Bim bam.

Anotace: Malinko politiky snad neuškodí.

Bim bam bim bam do uší,
zvon zvoní,hlas krátký,
kdo pravidlo poruší
musí domů zpátky.

Pěkně na klín k mamině,
šetřít slzy z očí,
nikdo není na vině,
svět se stále točí.

Stejným tempem dokola,
býti vlkem býti,
nekoukej jim pod kola
a hleď s nimi výti.

Bim bam bim bam do očí,
zvon zvoní,hlas krátký,
ten,kdo na špek neskočí
musí domů zpátky.

Do vonící peřiny,
na tvrdé zemi kroutí,
nenadáš se vteřiny,
slib druhý slib hroutí.

Stejným tempem nazpátek,
netančí jen raci,
lid pod tíhou podpatek,
mění se v karty hrací.

Otlaky od hrany stolu,
lepené pod pivem pěny,
list kryje kule pospolu,
herz s křížem touží změny.

Rozpůlená společnost,
pejíce s tóny v hluchu,
rozum,síla.dovednost,
tratí v cestovním ruchu.

Bim bam bim bam do retu,
zvon zvoní,hlas krátký,
mnozí těšíc odvetu,
mnozí držíc se zpátky.
Autor Zdenek, 08.10.2008
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: kouzelníček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No a skončíme polkou. Ta mi jde…

08.10.2008 20:04:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí