Vše na tomto světě je lež lež lež

Vše na tomto světě je lež lež lež

Anotace: a nebo lžu já...co myslíte...

Měsíc stoupá
a lampa dohořívá.

Vše na tomto světě
lží se stává.
Vše lží se stává
a to je pravda!

Vše lží se stává
mě to nehřeje.
Vše lží se stává
proč se tak děje?

Čekají na poslední duši
čekají na posední duši...

A tam nahoře měsíc září
se slzami v tváři.

Lež je to co se vleče
lež nikam neuteče.
Lež je vzpoura ukrytá
závojem noci přikrytá!

A tam nahoře měsíc září
se slzami v tváři.

Lež je lež
lež je pravda!
Lež je lež
co je zrada?

Kde je ideál?
Najdeš ideál?

Kolikrát ještě se to stane?
Kde slunce vyjde dalšího dne?

Měsíc zas a zas stoupá
a lampa ještě doutná...
Autor Charlie Mero, 10.10.2008
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Formu ponechám stranou, ale obsahově jsem tam našel něco, co na Literu většinou marně hledám. Proto SuperTip:-)

22.10.2008 10:44:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí