Cesta nikam

Cesta nikam

Anotace: Cestujete a nevíte proč a kam? Cestujete a nechápete lidi okolo sebe?

sedím v autě jenž veze mě nikam
větrák hučí svou píseň chladu
mrazí mě na srdci a v duchu vzdychám
jak motor stroj svou píseň beze slov
k obzoru pádím a překážky sobě si kladu
zábrany co hořčeji chutnají nežli ostrý kov

lovím vzpomínky z hloubi svojí mysli
ač oči plny hrůzy drží se reality
pryč od chvil které ve mě časem zkysly
jak špinavé mléko v skleněné láhvi
jak snítky čaje hořčicí zality
jak tvář na niž bozi i lidé sto let plili.

jak zbytečný jsem stále sobě opakuji
skryt před posměšnými zraky
za kouřovými skly v své temné sluji
v pachu hniloby v tom strašném smradu
jak ostatní chtěl bych jednou býti taky
přec vím že sám sebe kryji
v zbytečném a prázdném hradu
Autor Hynas, 01.09.2005
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajimava basen v perfektnim podani mas moji cest a mas u me za 100 jen tak dal

01.09.2005 22:39:00 | Carlos

:) Jezdit někam a přitom nikam
cesta kamsi do neznáma
je to záhada zatím nepoznána...

01.09.2005 21:49:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí