Kněží

Kněží

Anotace: Vatikánu

Ač prší či sněží
a čas si pádí
ví se že kněží
rádi hladí
ruce boží
v čistém loži
hladí kůži
po souloži
dětí jak smetí
projde zpovědnicí
jako laně
bacha na ně
jsou to býci.
Autor zenge, 11.10.2008
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí