Tvá matka volá

Tvá matka volá

Anotace: ...

Tvá matka
pláče
pro tvý oči
zavřený
Tak zvedni
svojí hlavu
osuš její slzy.
Kam stáčíš
svůj zrak
zatím co
matka tvá
ti pod nohama
umírá.
Z posledních sil
své syny volá
Pokořená
okradená
znásilněná...

Snad její
volání
není marné
vzchop se
a pohlaď
její vlasy.
Vyraž nůž
z rukou
vrahů
svojí matky
Té z níž vzešel jsi
ty, tvůj otec
a která ztrací
sílu vychovat
tvé syny.
Zrvavené
Drancovaná
Oslabená
...
Volá tě tvá matka
Autor Melfëa, 11.10.2008
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: SvenHassel, Blázen? =), colorka, v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechny děti jsme jí nezradili... A jsme tu s ní a pro ni. Jako ona pro nás...

14.10.2008 12:47:00 | Blázen? =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí