Pro ni...

Pro ni...

Anotace: no comment

Nenávidím tenhle svět,
štvou mě lidi kolem mě,
už se to nedá vydržet,
bolí mě hlava a mám závratě.
Proč po mě má kamarádka řve,
když za její zlobu nemůžu?
Deptá mě to, ale já to přemůžu.
Však ona tu hubu zavře,
až uvidí mě v našem potoce,
v té malé zahlé zátoce,
jak dopadl můj pokus dýchat plícemi,
tak jako ryba žábrami...
Autor Trinny, 12.10.2008
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Bíša, Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí