Válka

Válka

Anotace: tohle mě prostě napadlo...

Válka

Ten, kdo žije v míru a válku nezná
Tomu se tohle téma ani trochu zajímavé nezdá…
Ten, kdo strach prožívat z války nemusí,
Tomu se válka nehnusí…

Válka je však to největší zlo,
Co kdy naši zemi ovládlo…
Je to prostředek moci a zloby,
Ze kterého jdou na člověka i mdloby…

Je to prostředek, který si člověk vymyslel na člověka,
Kterým ho chce zničit, poškodit,
Život zahodit a co nejvíc poničit…
Krutě odtrhnout od rodiny a všech radostí…

Válka, ta člověka změní
Od základu
Válka, proti té obrana není
Jedině konec v zatracení…

Válka je na člověka bič
Říká člověku, druhého člověka znič…
Válku nechtěj zažít
Ani omylem…

A co říct závěrem?
Válku neznám, poznat nechci,
Že je dobrá
Jsou jen kecy!!!
Autor tmavovlaska93, 13.10.2008
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Karmínka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naštěstí taky neznám, a poznat nechci, ale kdo ví.... jinak koukam že sis přidala hromadu dílek, až budu mí chvilku, prolítnu je:)ted koukam jen na nějaký, ráda bych si jich přečetla co možná nejvíc, ale jsem grogy a mam pořád co dlat, za což jsem vděná...ale, určitě napravima dočtu vechno:)

14.10.2008 20:30:00 | Pohjolanka

to je hezká bánička ... a válka - děs!

13.10.2008 11:00:00 | AyA Ones

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí