Milovat...

Milovat...

Anotace: Jen tak sem jednou přemýšlela o významu slova MILOVAT.

Milovat znamená věřit,
milovat znamená žít.
Milovat znamená rozumět si,
milovat znamená odpouštět si.
Milovat znamená i vzpomínat,
milovat znamená i se slzama usínat.
Ale neznamená jen trápení,
ani neznamená jen loučení.
Ten kdo nemiluje,
není šťastný,
nežije
a neví jak je milovat krásný.
Autor Janulety, 13.10.2008
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Janetee, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znamená to i spoustu jiných věcí,ale vše co píše je pravda.

23.10.2008 18:44:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí