Zakázané ovoce...

Zakázané ovoce...

Anotace: Zakázané ovoce nejlíp chutná...hmm teď už to vím taky,ale kdybych to mohla vrátit-nepodlehla bych.

Bludím městem,
myslím na něj.
Kam se podívám jen,
vidím ho,není jen sen...?
Už vím jak chutná zakázané ovoce,
ale nikdo mi můj názor vzít nemůže.
Slyšela jsem tlukot jeho srdce,
a pak se dotkla jeho rtů lehce.
Chtěla bych s ním skusit žít,
alespoň chvilinku ho pro sebe mít.
Ale on to viděl jako hru pouhou,
pohrál si s holkou hloupou...
Autor Janulety, 13.10.2008
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: Janetee, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...stalo se...

23.10.2008 18:45:00 | Janetee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí