japan

japan

Anotace: ,,

V podzimním ránu
kdy slunce dělá
v listí divy
potkáš jen vránu
a Japonce se stativy
při cestě na zámeckou
staví se u medvěda
pro štěstí rourou
Jen tam pustí
to víš Krumlov
to není Ústí
pak vyfotí se
u děla
odfrknou u Markéty
říkala teta Anděla
že žerou jenom mletý
nedělaj bordel jako Šloci
maj v krvi disciplínu
ani jim naše holky v noci
nelezou pod peřinu..
Autor zenge, 13.10.2008
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí