Nebudu už nikdy...

Nebudu už nikdy...

Anotace: I to se dá zažít.

Nebudu už nikdy obracet se k stesku,
na ta léta bolu nechtě jsem si zvyk.
Hvězdy nad hlavou mě snad ukážou stezku,
do míst v kterém taje každá slza vzlyk.

Nebudu už nikdy utápět se v žalu,
vyprchávám z láhve zamčené v tvém snu.
Sňal jsem navždy z krku omotanou šálu,
upletenou dechem na konci našich dnů.

Nebudu už nikdy se vracet k tvému městu,
ani vstoupit v řeku u níž jsme seděli.
S pláčem vzpomínati na květy,jež dál kvést tu
budou stále stejně o příští neděli.

Unavený zívám ve falešném tóně,
srdce zpívá,tváře hrají dvojí hru.
Nevěra se nosí,neboť je dnes v módě,
nohy ale kráčí po nezpevněném kru.

Nebudu už nikdy ptát se sám na cestu,
nevím s kterou z dvou jste mně včera viděli.
Věřím že má ruka jednou bude vést tu,
jež mně jednou osud i srdce přidělí.
Autor Zdenek, 13.10.2008
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: saddova, hezule, sondulacek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mela bych vyhrady hlavne k rymum , dnu - snu, nejfadnejsi rym, ktery znam, pak interpunkce, kdyz ji delas, tak ji delej prosim vsude, lepe to pusobi,ale jinak se mi to libi, je to uz spis do epiky,ale i tak se mi to libi az na par malickosti

14.10.2008 19:00:00 | saddova

Smutná, ale hezká

13.10.2008 20:19:00 | hezule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí