Tak to je...

Tak to je...

Anotace: ...

Naděje mi zmizela...
Co jen si teď počnu?
Okolnosti změnily mne v...naivní kvočnu!

Ostrá kulka do těla...
Co se kčertu děje?
Celý svět se mému citu z plna hrdla směje.

Takhle jsem to nechtěla...
Jiný byl můj plán.
Proč jen musí Osud býti tak vrtkavý pán??

Snad bych raději zemřela...
To prázdno snést se nedá.
Síla k bytí po odbytí tak těžce se hledá...

To se přece nedělá...
Komu mám teď věřit?
Komu zradu oplatit, slzy zpronevěřit??

Chtěla bych mít anděla...
Ten radil by mi rád
Osoba ta bez těla....tohle byl by kamarád!
Autor Kassiela, 13.10.2008
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: sondulacek, teranosaur
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí