Polibky

Polibky

Anotace: Jak nádherné..

Rozespalé slunce vstalo,
paprskem svým peřinu,
pohyby letmými sňalo,
to netrvalo vteřinu.

Svědkem bylo události,
jako dříve mnohokrát,
nalepené lícní kosti,
začínaly pisně hrát.

I bez textu rozumělo,
co písnička znamená,
co dvě mysli otupělo,
polibkami zmámená.

Doprovod motýlí vánek,
já a ty i nik jiný,
stojí čas a nastal spánek,
tak nádherně nevinný.

Rety v retu v stejném dechu,
myšlenky svázané tmou,
není vidu,není slechu,
složité se stalo hrou.

Rozesmáté slunce hřálo
dvě srdce,jež netuší,
že jim tajně štěstí přálo,
nechť je nikdo neruší.
Autor Zdenek, 14.10.2008
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, zzlatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře se mi četla.

14.10.2008 23:25:00 | Psavec

Snad je nikdo rušit nebude...

14.10.2008 20:10:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí