Vrať se

Vrať se

Anotace: ..už se kvůli tomu netrap prosím

Bylo to včera co jsem naposledy viděla tvou tvář
Bylo to naposleed, už tě nikdy znovu neuvidím
Žádné ďolíčky ve tvářích,žádná nebeská zář

Odešel si navždy ale mě sis zapoměl vzít s sebou
Teď tu jsem sama a vzpomínám na tu chybu
Že jsem tě tam nechala a nezůstala s tebou

Nemuselo by se to stát, nestalo by se to
Já bych tomu zabránila a tebe zase zachránila
Měla jsem být prostě s tebou, nestalo by se to

Kapky deště buší naléhavě do mých oken
Připomínají mi to proč tu brečím
Nechápu, kde se ztratila záplava tvých loken

Odplavil ses na kaluži temně černé krve
A zanechals toho za sebou tolik
Ale hlavně jendu smutnou kamarádku
Která bere to za svou vinu,srdce jí to dere

Tak prosím přijď, vrať se k ní
Ať zas zajistíš její klidné sapní,
Přijď zase sem a tancuj s ní
Pod dohledem smrti paní
Autor TSibUt, 14.10.2008
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Ulri, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí