Zrození krásy

Zrození krásy

Anotace: Krása je v každém člověku a rodí se stále dokola

Vnímání krásy,
je jako vítr,
jako rozpuštěné vlasy,
které lemují cestu spásy.

Zrození krásy,
je každou hodinu, minutu,
v každém z nás je asi,
tak krásně světlé, jak obilné klasy.

Kdo chtěl by krásu dát,
nesmí dlouho čekat,
měl by se hodně smát
a své duši vděčně zazpívat.

Kde jsou ty krásné dny,
který je první a který poslední?
Kde jsou ty nebeské sny
a kde nádherná ta zjevení?
Autor greenus, 15.10.2008
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí