Když se smutek usadí

Když se smutek usadí

Anotace: ...taky říkanka pro přátele ....nápsáno v minulém století..

Když se smutek usadí
když si myslíme
že nic nesvedem
když jeden druhého jen míjí
a řeči se mluví
a občas někoho i svíjí
když si myslíme
že už to takhle nejde brát
tak si pojďme všichni hrát...

Vytvoříme pěkný náraz
který má sílu řeky Moravy
Pojďme přestat být nadutí
pojďme občas chodít nahatí
a vyprat si naši kůži fénem
a možná
že zavoníme
tak jako v Císařově pekaři
čerstvě upečeným chlebem
Autor Hančí, 07.10.2004
Přečteno 590x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí