Ruská ruleta

Ruská ruleta

Anotace: O tom, když bubíek rozhodne

Zvenku je dům jak ostatní
na okně stáhlá roleta
V tom domě čtyři chlapy statní
hrajou hru Ruská ruleta

A vevnitř nejsou všichni špatní
je zde řezník i poeta
dej ruce v pěst a zuby zatni
hraje se ruská ruleta

Bubínek se již točí
komůrka náboj skrývá
ale jen jedna z šesti
ručí že zazní rána
Vniká ti strach do očí
skupina lidí zívá
třeba budeš mít štěstí
a dožiješ se rána

Děvenky maj nohu přes nohu
vlas se jim v copy zaplétá
když zmáčkneš spoušť děkuješ Bohu
hraje se ruská ruleta

Jestliže zazní jen cvaknutí
ne výstřel, rána prokletá
zmizí ti z těla nervů pnutí
jež tvoří Ruská ruleta

Bubínek se již točí
komůrka náboj skrývá
ale jen jedna z šesti
ručí že zazní rána
Vniká ti strach do očí
skupina lidí zívá
třeba budeš mít štěstí
a dožiješ se rána

zavřené oči, naplé žíly
srdce uteklo do světa
Je zvláštní ticho v tuto chvíli
hraje se ruská ruleta

Pět slepých komor bez náboje
Ta jedna ostrá pro skřeta
rána a smrt též i to je
hra s názvem ruská ruleta

Bubínek se již točí
komůrka náboj skrývá
ale jen jedna z šesti
ručí že zazní rána
Vniká ti strach do očí
skupina lidí zívá
třeba budeš mít štěstí
a dožiješ se rána
Autor Mr.George, 03.09.2005
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je síla!

03.09.2005 18:50:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí