jsem si jistý

jsem si jistý

Anotace: ...malé zamyšlení...

Jsem si jistý tím,
že dojdu
k soutoku dvou řek
i proti proudu,
protože to,
co k sobě patří
jednou společně úsvit spatří

A ty tam budeš stát,
zapálenou pochodní
dáš mi signál, až se rozední
jsem si jistý tím, že dojdu
až tam

Tak, jak na teploměru
stoupá rtuť,
každý ví,
že s jídlem roste chuť.
Přesto jsem si jistý tím,
že stále,
kdybych teď zaklepal
řekla by "dále"
Autor Kubajss, 16.10.2008
Přečteno 232x
Tipy 7
Poslední tipující: Churry, sondulacek, Iva Borecká, labuť, Faileen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kubíčku, ahojky! Tak ať se Ti tu líbí "o)

16.10.2008 11:16:00 | Iva Borecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí