"Perpentykl"

"Perpentykl"

Anotace: .

kyvadlo času
stírá krásu
věcí na světě
snaží se možná
všechno to srovnat
jenomže vše poplete

mladým stáří dá
jež jistě nehledá
místo trochy moudrosti
starým nemoc přisoudí
když věk zdraví zahodí
sotva jim k radosti

milujícím dostane se hádek
co nepatří do pohádek
které rádi sobě vyprávěli
při večerech společných
kdy zvonil křehce smích
pak hořkou skutečnost se dozvěděli

" Tak to je on... ČAS "

klidně si plyne dál
nezajímá ho co komu vzal
těžko čekat změnu
že daruje ti víc
bohužel vůbec nic
nejde vyčítati jemu

nezoufejte drazí
že čas vše zmrazí
záleží přece na každém z nás
když milovat bližního svého
budete ze srdce upřímného
nemá šanci sebevětší mráz

alespoň doČASně ...
Autor certsest, 16.10.2008
Přečteno 793x
Tipy 2
Poslední tipující: igniss, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že by se to dalo zpívat jako písnička ve stylu Suchého a Šlitra, má to takové pointované konce slok a chytlavý rytmus.

16.10.2008 12:00:00 | Hary_nš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí