Prostě anti

Prostě anti

Anotace: taková legrácká založená na protikladech

Jsem šaškům pro legraci
Pro mrtvé důvod k pláči
Vrácené se mi vrací
Nedostatek mi stačí

Ryby se o mně baví
Slepí mě očumují
Mé průšvihy se slaví
Výrazné ignoruji

Mám talent na opaky
Na tyto i na tamty
Jaképak saky paky
Jsem prostě celá anti
Autor Keneu, 18.10.2008
Přečteno 1852x
Tipy 2
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí