Barborko

Barborko

Anotace: ..... konec no...smutnej...On mě z duše nenávidí,ona se mi směje..

Sbírka: V nostalgii B..

Žalem se sžírám,
vzpomínky plynou,
dřív jsme byly jedna duše,
teď máš zas jinou.

Paměti na chvíli dávnou
upadají v zapomění.
Opět padáš rychle na dno
a pomoci Ti prostě není.

Dávno, dávno vzdala jsem
to naše zvláštní přátelství.
Vždyť to byly hádky jen
výkřiky a bolesti.

Už zas ti svět zelená
a není cesty zpět.
Mizí půvab ze jména
v slzy radost pohledět.

Však přiznávám své protivůli,
že jsou i chvíle, kdy mi scházíš.
Vina láme srdce v půli
a ty pořád nepřicházíš.

Jen těžce dá se přežívat
ve vlastním světě bez víly.
Bez tebe, má Barborko
já přicházím o síly!!

Teď jen zlo se rozmáhá,
tam kde dříve víly žily.
Že zas mi budeš pomáhat,
jen v pohádce by uvěřili...
Autor Sana.sorrow, 19.10.2008
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Ashita Abigor, zzlatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěl jsem dát původně tip, ale je v ní tolik bezradnosti a zoufalství, že dám ST

19.10.2008 15:16:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí