Pro Alenku

Pro Alenku

Anotace: ...prostě jsi,a za to patří dík

Ty..?Pláčeš někdy?
Nevím,snad...,
možná že to nevidím,
seš tolik plná energie,
a já ti tiše závidím.

Ne,neboj,
není to závist,
to je jen pocit,
který u srdce mě hřeje,
ty máš pro mě pochopení
a víš,co se se mnou děje.

A přitom...
není to tak dlouho,
co jsme se prvně setkali,
a přesto,že máš rodinu,
krásně jste nás přijali.

A víš,co strašně obdivuji?
Ty tvoje fotky,
jak umíš o nich povídat,
a když je dáte na internet,
hned utíkám se podívat.

Ať je to třeba pavučina,
či malý ptáček v trávě,
pak stačí malý okamžik,
a strejda upraví je hravě.

Tak milá ,Alenko,
já snažím se tu říct,
jsi opravdová přítelkyně,
a snad mě pochopíš.

S vámi se člověk nikdy nenudí,
jen poprosím teď strejdu,
ať mě nebudí.
Já miluju spánek
a nesnáším ranní vstávání,
tak pro vaší rodinu,
je tohle bezduché plácání...
Autor sondulacek, 19.10.2008
Přečteno 274x
Tipy 9
Poslední tipující: Modrý Anděl, hezule, Holis, NikitaNikaT., SZN, Květka Š., Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já myslím, že k temu není co dodati a dílko splní svůj účel tam, kem je směrováno.

20.10.2008 15:01:00 | NikitaNikaT.

hezké...

20.10.2008 07:25:00 | SZN

Je moc dobré mít takovou "ALENKU"...

19.10.2008 23:21:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí