Dcera matce ...

Dcera matce ...

Anotace: ...

Matko má
citím
jak tě ztracím
slzy mé
padají
do tvých
vlasů
zlatavých
obilných polí
smáčí tvou
rozpraskanou kůži
Kdo ochrání
tvou čistotu
horských potoků
a divokost
hrdých lesů
Matko
tvá dcera
sklaní hlavu
k lůnu
z něhož vzešla
a pláče
pro tvé syny
kteří v boji
padli
i pro ty
jež po vzoru
svých otců
bojovat
nechtějí...
neumí...
Matko
tvá dcera pláče,
že ona sama
bojovat musí
její slzy
z očí kanou
pro zbabělost
mnohých tvých synů...
Autor Melfëa, 19.10.2008
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: Blázen? =), Psavec, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě pořád má i nás, kteří pro ni padnem...

08.12.2008 20:39:00 | Blázen? =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí