Píseň pro lykantropa

Píseň pro lykantropa

Anotace: Lykantrop = vlkodlak (spoustu lidí se ptá, co je to lykantrop :o) )

Smrtelný je hříchů tvor,
když oči hněv zalije,
když k měsící zavyje,
srdce tvé neslyší vzdor.

Vlkodlak však nemá strach,
když vnímá své prokletí,
když předlouhá staletí
cítí čerstvý krve pach.

Jen až přijde černá tma,
když stříbrná luna svítí,
když rozkvétá všechno kvítí,
bloudí dobro v temnotách.
Autor Willou, 19.10.2008
Přečteno 304x
Tipy 3
Poslední tipující: E., blackwolf, Nimo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné :)

05.01.2009 12:48:00 | Nimo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí